Ser competent digital o no ser?

Et sents angoixat per l’evolució de les TICs i els mitjans digitals? Penses que estàs desaprofitant oportunitats de millora professional perquè estàs perdent el tren de les TIC?

Logo

Anusca Ferrari* (2012), defineix ser competent digital com ”tenir  un conjunt de coneixements, habilitats, actituds, estratègies i sensibilització que es requereixen quan s’utilitzen les TIC i els mitjans digitals per realitzar tasques, resoldre problemes, comunicar-se, gestionar informació, col·laborar, crear i compartir continguts, construir coneixement de manera efectiva, eficient, adequada, de manera crítica, creativa, autònoma, flexible, ètica, reflexiva per al treball, l’oci, la participació, l’aprenentatge, la socialització, el consum i l‘empoderament”.

Però això què significa? Fer servir el teu mòbil?  Ser especilista en TIC? Ser expert digital? Ser conscient de què cal tenir una actitud digital? En aquesta sessió de debat virtual intentarem aclarir-ho juntament amb els professors del Màster Universitari  de Potenciació Digital de la UOC. Us esperem el 4 de març les 19h.

Per participar només heu de confirmar la vostra assistència a aquest esdeveniment a Facebook: https://www.facebook.com/events/527692754004681/

——

* Anuska Ferrari (2012). Digital Competences in practice: An Analysis of Frameworks 2012.